Van combo tot trailer

Gitrans beschikt over een zeer gevarieerd wagenpark. Voor de kleinste vrachten zijn er combo’s beschikbaar (tot 1 pallet), gevolgd door 4-meter bussen en 4-meter bakwagentjes. Deze laatste zijn standaard voorzien van een laad- en losklep en pompwagen zodat op elke locatie geladen of gelost kan worden.

 

In het grotere segment beschikt Gitrans over diverse motorwagens. Hierbij moet gedacht worden aan motorwagens die mogen rijden tijdens rijverboden (onder de 7.5 ton totaalgewicht), kastenmotorwagens en zeilenmotorwagens. Verder beschikt Gitrans over enkele citytrailers en diverse standaard trailers, van kast tot zeil.


Daarnaast beschikt Gitrans sinds medio 2013 over geconditioneerde trailers. Hierbij kan de temperatuur in de laadruimte worden ingesteld tussen de -25 graden Celsius en +25 graden Celsius. Deze trailers zetten wij voornamelijk in bij levensmiddelen, medicijnen en high value goederen welke op constante temperatuur vervoerd dienen te worden.


Verder denkt Gitrans aan het milieu. Gitrans streeft er naar om een modern, jong wagenpark te hebben en houden. Om dit te kunnen bereiken wordt bij aanschaf van een nieuw voertuig gekozen voor de schoonste uitvoering in zijn soort. Hierdoor heeft Gitrans geen problemen bij leveringen in binnensteden waar een milieuzone geldt, dit in zowel binnen- als buitenland.Copyright © 2019 Gitrans BV. Alle rechten voorbehouden.