Speciaal transport

Speciaal transportVoor alle vormen van speciaal transport kunt u bouwen op Gitrans. Door middel van de grote diversiteit in ons wagenpark, kunnen wij u in vrijwel alle vormen van transport voorzien. Een groot deel van het wagenpark is uitgerust om zelfstandig te kunnen laden en lossen. Mocht het nodig zijn, dan zorgen wij voor een tweede chauffeur, zodoende staat uw zending sneller op een verre bestemming.

Chauffeurs staan garant voor uw speciaal transport

Wij beschikken over alle nodige vergunningen (NIWO) en wij zijn ook gecertificeerd voor ADR zendingen. Gevaarlijke stoffen kunnen dus ook door ons vervoerd worden. Verder staan onze chauffeurs persoonlijk garant voor de aflevering aan de door u opgegeven contactpersoon. Alle nodige informatie omtrent het transport is aanwezig bij de chauffeur. Omdat wij altijd goed voorbereid op weg gaan, kan er vrijwel nooit iets mis gaan met ons speciaal transport.

Meer informatie over speciaal transport?

Bent u benieuwd of wij ook voor u een speciaal transport kunnen regelen? Bel dan vrijblijvend met onze enthousiaste medewerkers: +31 (0)76 57 19 316. U kunt ook een e-mail met al uw vragen sturen naar info@gitrans.nl. Wij beloven u dat wij deze zo snel mogelijk beantwoorden.


Copyright © 2019 Gitrans BV. Alle rechten voorbehouden.