Sneltransport

Gitrans (inter)nationaal sneltransport heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van zowel nationale als internationale sneltransporten door geheel Europa. Dit geldt zowel voor een envelop als voor een complete trailerlading. Door de flexibele planning kan Gitrans op het afgesproken tijdstip op de laad- of losplaats staan. De specialiteit van Gitrans is het adhoc in gang zetten van een transport, alles geheel naar wens van de klant met het passende voertuig.

Als u een afspraak maakt met Gitrans wordt ervoor gezorgd dat deze nagekomen wordt. Om dit te kunnen garanderen beschikt Gitrans over een geldige NIWO transportvergunning, is lid van brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland en ‘bezit’ als enige in Breda het Keurmerk Transport en Logistiek. Verder bezit Gitrans sinds juni 2013 over het TAPA TSR certificaat, de standaard voor veilig vervoer!

De zeer ervaren planning is 24/7 bereikbaar en in staat om u te adviseren over uw ‘transport probleem’. Al deze zorgen neemt Gitrans van u over. Daarnaast beschikt Gitrans over ervaren, goed opgeleide chauffeurs welke u ook 24/7 van dienst zijn. Bij opleidingen moet worden gedacht aan; rijopleidingen, 'Robbery Respons', 'Medewerker Luchtvracht' en andere veiligheidstrainingen. Tenslotte beschikt Gitrans over een uitgebreid wagenpark: van combo tot trailer. Hiermee is elk gewenst voertuig voorhanden voor uw transport.

Daarnaast wil Gitrans het u zo makkelijk mogelijk maken. De voertuigen zijn al meer dan twaalf jaar te traceren, hiermee behoorde Gitrans tot één van de eerste binnen het vakgebied. Begin 2013 zijn alle traceersystemen vervangen door een compleet fleet-managementsysteem van Transics. Door middel van dit systeem kan de planning u per direct informeren wie uw zending in ontvangst heeft genomen. Zelfs kunnen wij per direct een kopie van de CMR toesturen welke wordt gemaakt met een mobiele scanner door de chauffeur. Als u wilt weten waar uw zending is kan de planning dit per direct melden.

Verder bestaat de mogelijkheid dat u orders via deze website aan kunt melden. Kortom, Gitrans blijft ontwikkelen om het u zo makkelijk mogelijk te maken!


Copyright © 2019 Gitrans BV. Alle rechten voorbehouden.