Opslag overslag

Opslag overslagBij Gitrans kunt u terecht voor de opslag en overslag van uw goederen. Gitrans sneltransport is een bedrijf dat afspraken altijd nakomt. Het warehouse van Gitrans is van alle gemakken voorzien om uw goederen veilig en professioneel op te slaan. U hoeft niet bang te zijn voor onduidelijke facturen of variabele kosten achteraf. De prijs is vooraf bekend, als u dat wilt.

Verantwoordelijkheid

Voor de opslag en overslag van uw goederen werkt Gitrans altijd met de grootste zorg en aandacht. Wij onderscheiden ons in het feit dat wij meteen actie ondernemen na uw telefoontje. Zo spoedig mogelijk staat één van onze chauffeurs bij u op de stoep. Daarna nemen wij de verantwoordelijkheid over voor een tijdige bezorging van uw zending. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat wij de goederen altijd in perfecte conditie op de plaats van bestemming krijgen.

Meer informatie over opslag en overslag?

Op onze website leest u meer over de diensten van Gitrans, zoals opslag en overslag. U kunt ons natuurlijk altijd bellen als u gebruik wilt maken van onze diensten: +31 (0)76 57 19 316. Stuur een e-mail met uw vragen of opmerkingen naar info@gitrans.nl of klik op ‘offerte aanvragen’ bovenaan de site, u krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.


Copyright © 2019 Gitrans BV. Alle rechten voorbehouden.