Keurmerk

In 2009 heeft Gitrans het ‘Keurmerk Transport en Logistiek’ behaald. Door middel van dit keurmerk worden interne processen gestroomlijnd en is er een continu streven naar kwaliteitsverbetering. De basis voor dit keurmerk is het INK-managementmodel, door middel van dit model komen alle bedrijfsprocessen aan bod. Dit keurmerk is te vergelijken met een ISO-certificering maar dan meer toegespitst op de transportsector.

 

Na certificering is het keurmerk drie jaar geldig. Begin 2012 is het keurmerk voor nogmaals drie jaar verlengd. Gitrans heeft alle zaken dus goed op orde en is er trots op dat we als enige transportbedrijf in Breda dit keurmerk beziten.

 

Verder richt het keurmerk zich op ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’. Gitrans heeft de term MVO transportspecifieker gemaakt, in de vormen van ‘Milieu’, ‘Veiligheid’ en ‘Ondernemerschap’. In de volgende hoofdstukken kunt u meer informatie hierover vinden. Wanneer u meer informatie over het keurmerk zelf wilt krijgen kunt u op onderstaande banner klikken.Copyright © 2019 Gitrans BV. Alle rechten voorbehouden.