High value transport

High value transportHigh value transport is in uitstekende handen bij Gitrans. U kunt erop rekenen dat Gitrans altijd zorgvuldig om zal gaan met uw zending, of het nu gaat om een grote machine, een kostbaar kunstwerk, één enkele dvd, of een duur plasmascherm.

Tracking & tracing systeem

Bij Gitrans weten wij als geen ander hoe belangrijk een betrouwbare transportpartner voor uw bedrijf is. Wanneer het een high value transport betreft, is dit zo mogelijk nog belangrijker. Zelfs als uw zending naar de andere kant van Europa moet, hebben wij een oplossing. Alle wagens in ons wagenpark zijn uitgerust met een geavanceerd tracking & tracing systeem. Dit stelt u in de gelegenheid om te allen tijden de locatiegegevens van uw zending op te vragen.

Meer informatie over high value transport?

Kortom, uw high value transport is bij Gitrans in uitstekende handen. Lees op deze website meer over de mogelijkheden. Wilt u iets verzenden? Bel dan met +31 (0)76 57 19 316 en onze chauffeur staat zo spoedig mogelijk bij u op de stoep. U kunt ook een e-mail sturen naar info@gitrans.nl, voor het antwoord op al uw vragen.


Copyright © 2019 Gitrans BV. Alle rechten voorbehouden.