Express transport koerier

Express transport koerierGitrans in Breda is een express-, transport- en koerier dienst die uw transportvraag met de grootste zorg en aandacht uitvoert. Wij komen altijd onze afspraken na. Dus als wij u beloven dat er zo spoedig mogelijk een koerier bij u voor de deur kan staan, kunt u daar ook met een gerust hart vanuit gaan.

Diversiteit

Als express-, transport- en koerier dienst verzorgen wij zowel zendingen van één kilogram, als vrachten van 25 ton. Door de diversiteit in ons wagenpark kunnen wij altijd de beste oplossing bieden voor uw vervoersprobleem. Voor de kleine zendingen maken wij gebruik van een combo met een maximum laadvermogen van 450 kilogram. Maar desgewenst halen wij onze trailer tevoorschijn, waar wij complete vrachten voor u kunnen vervoeren.

Meer informatie over onze express transport koerier?

Maak nu kennis met Gitrans, één van de beste express-, transport- en koerier diensten in het zuiden van het land. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen om de vele mogelijkheden te bespreken. Bel met +31 (0)76 57 19 316 om meteen met één van onze medewerkers te spreken. E-mailen kan natuurlijk ook naar info@gitrans.nl.


Copyright © 2019 Gitrans BV. Alle rechten voorbehouden.