ADR vervoer gevaarlijke stoffen

 ADR vervoer gevaarlijke stoffenGitrans geeft u meer informatie over het ADR en het vervoer van gevaarlijke stoffen. Het ADR is een internationaal verdrag voor het vervoer van gevaarlijke stoffen binnen Europa. Het ADR verdeelt deze stoffen in verschillende gevarenklassen. In sommige tunnels is het bijvoorbeeld verboden om bepaalde gevaarlijke stoffen te vervoeren.

Jarenlange ervaring

Het is van groot belang dat u zich goed verdiept in het ADR en het vervoer van gevaarlijke stoffen. Als u daar zelf geen zin in hebt of geen tijd voor kan vinden, nemen wij dit graag van u over. Wij van Gitrans hebben jarenlange ervaring met het vervoeren van gevaarlijke stoffen volgens de ADR normering. U kunt bij ons aangeven welke stoffen u wilt vervoeren en wij kijken voor u of dit op de gewenste route problemen oplevert.

Meer informatie over ADR vervoer gevaarlijke stoffen?

Voor meer informatie over het ADR en het vervoer van gevaarlijke stoffen kunt u kijken op onze website. Wij kunnen u hier uiteraard ook alles over vertellen. Bent u benieuwd of wij uw gevaarlijke stoffen kunnen vervoeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel met +31 (0)76 57 19 316 of stuur een e-mail naar info@gitrans.nl.


Copyright © 2019 Gitrans BV. Alle rechten voorbehouden.