TAPA TSR 1 certificering verlengd! - 31-01-2018

In januari heeft Gitrans de 3-jaarlijkse heraudit voor TAPA TSR 2017 level 1 & 2 glansrijk doorstaan. Deze audit is wederom uitgevoerd door Bureau Veritas, waar Gitrans goede ervaringen mee heeft gehad tijdens de vorige audit. Verder legt Bureau Veritas de lat erg hoog wat betreft het naleven van de TAPA richtlijnen, onze opdrachtgevers waarderen dit enorm.

Al jaren lang hanteert Gitrans striktere interne procedures als dat TAPA voorschrijft, mede hierdoor verliep de audit zeer soepel. Verschil met drie jaar geleden is echter wel dat deze certificering is gebaseerd op de nieuwste TAPA TSR normen (versie 2017) en dat Gitrans door de jaren heen verder is gegroeid en daarmee in de catagorie 'medium' is gekomen. 

Zoals TAPA verplicht stelt houden wij elke zes maanden een self-audit om zodoende alle processen en procedures 'up-to-date' te houden en te blijven innoveren op veiligheid en beveiliging. Ook tot de volgende heraudit in 2021 zullen wij ons blijven inzetten voor optimalisatie van de transportveiligheid zodat uw waardevolle goederen in veilige handen zijn bij Gitrans Sneltransport! 

Klik hier als u ons nieuwe certificaat wilt downloaden.


Terug naar de vorige pagina

E-mail deze pagina E-mail deze pagina Print deze pagina E-mail deze pagina
facebook twitter linkedin


Copyright © 2019 Gitrans BV. Alle rechten voorbehouden.